Indbydelsen SILØSEP 2024!

Indbydelsen til SILØSEP 2024!.

Skynd dig at melde dig til og spred ordet!

Mail fra Per Vers:

Jeg har en taktik som erfaringen viser gør de inputs folk skriver, bedre. Det handler om den måde man iscenesætter det på og formulerer ‘opgaven’.

Instruér dem mundtligt på at bruge 5 minutter på at skrive en anekdote “…noget fantastisk, forfærdeligt, sjovt, skævt, mindeværdigt som du har oplevet din gym-tid og som du aldrig glemmer”. De må gerne skrive detaljeret og fylde papiret ud. Egennavne, steder, detaljer. Det gør det sjovere. Opfordrer dem til at “fylde på”. Så det kan forståes af en ‘fremmed’ som mig og ikke kun de involverede / indviede.

Hvis I er mange kan man gøre det sådan at alle folk ved bordet skal fortælle en historie (hvis man har en) til de andre ved bordet, og så blir den bedste fra hvert bord skrevet ned. Alt efter hvordan folk er seatet.

RIGTIG god selskabsleg…!

Jeg skal bruge 5-10 historier, det bliver dét jeg kan nå på min halv time. Saml historierne i en bowle eller lignende, og grovsortér dem inden så der er ikke er nogen der er ulæselige (der er mange derude der har en svært læselig håndskrift!

:D) eller nogen hvor der bare står “X ER SØD OG LÆKKER” :D)

Glæder mig 🙂
Hep fra PV